De november nieuwsbrief

10-11-2023

Nieuw Nieuw Nieuw

Wij krijgen geen genoeg van leuke nieuwe dingen! Afgelopen maand stond dan ook in het thema van nieuwe dingen ontdekken.

De eerste editie van de bottemless boozy brunch was een groot succes! Ook de bokbier-wandeling was een eerste voor ons. Wat zijn wij er trots op dat we hier deel van uit mochten maken, een ervaring om niet meer te vergeten.

Ook zijn we opzoek gegaan naar nieuwe producten! Na een bijzondere proeverij bij de stadsbrouwerij Maastricht hebben we besloten om 3 van hun bieren (tijdelijk) te gaan schenken! Ze zijn te goed om ze niet te proeven. Daarnaast zijn we bij the art of drinks geweest, en wat hebben we daar een lekkere dingen mogen proeven. We hopen jullie snel ook mee te kunnen laten genieten van deze dranken bij Borrelzzz.

Karaoke avond

Heb jij je altijd al een keer een ster willen voelen? Een avondje in de spotlights willen staan? We’ve got you! Zaterdag 25 november vindt bij Borrelzzz een karaoke avond plaats waar je jouw talent kan laten horen. Wordt dit jou moment of fame? Of toch eerder je moment of shame. Hoe dan ook belooft het weer een gezellige avond te worden!

v.a. 21.00 uur

Live music sunday met het  Arie Kuit trio

Je gaat op zondagmiddag gezellig een drankje drinken of een hapje eten. Je mist iets… Juist, de muziek van het Arie Kuit Trio! Zij spelen een fijne mix van jazz, funk, en latin. Op 12 november treedt dit trio op in Borrelzzz!

Dit trio gaat er voor zorgen dat je onder het genot van geweldige muzikale klanken zal kunnen genieten van jouw zondagmiddag! Het trio speelt tussen 16:00 en 19:00.

Arie Kuit: altsaxofoon

Guido van der Boom: toetsen

Andreas Prins van Wijngaarden: bas